Iz godine u godinu naša oprema je deo najvećih korporativnih proslava širom zemlje. Raspolažemo najvećom količinom opreme u zemlji te smo u mogućnosti da u najkraćem roku odgovorimo na svaki zahtev vaše kompanije. Bilo da proslavu organizujete u vašem ili eksternom prostoru mi vam nudimo sve - barske stolove, stolice, banket stolice, ozvučenje, osvetljenje, ketering...

I ove godine naša oprema bila je deo Dana Afrike koji se već tradicionalno, svake godine priređuju u Muzeju afričke kulture. Na slikama možete videti naše šatore, stolove i dečije setove stolova i stolica.

U naselju Brestovik, na opštini Grocka, svečano su otvorene hladnjače Brestovik a mi smo bili deo ovog velikog događaja.

Još jedan uspešno organizovan događaj po sistemu ključ u ruke u našoj organizaciji. Imali smo tu čast da nam vlasnici hladnjača prepuste celokupnu organizaciju ovog velikog događaja a na slikama možete videti kako je sve izgledalo.

Bavimo se iznajmljivanjem opreme za razne događaje a danas smo imali priliku da iznajmimo  opremu za prvo rijaliti venčanje! Mi smo tu da vam obezbedimo sve što vam treba za vaše venčanje iz snova! Iznajmljivanje šatora za venčanja iz snova!

Dugi niz godina sarađujemo sa najuspešnijim kompanijama u regionu. Naša oprema deo je brojnih korporativnih proslava.

Broj gostiju ne mora da bude ograničen kada mi obezbeđujemo opremu za vaše proslave! 

Naši barijera stubići idealni su za razne proslave i događaje. Bilo da je u pitanju gala proslava ili promotivni događaj vaše kompanije sa našim stubićima ne možete da pogrešite.

iznajmljivanje sankova

Iznajmljivanje šankova za razne događaje, od promocija, koncerata do kulinarskih emisija. Pogledajte kako je izgledao naš šank koji smo brendirali za brend Ribella.

iznajmljivanje stolova

U okviru manifestacije Vina sa juga Italije na balkanu naša oprema je bila deo VIP degustacije Italijanskih vina u Ambasadi Italije. 

Vi organizujete događaj - mi imamo opremu!

Kada su u pitanju modni događaji, nemoguće ih je organizovati bez iznajmljivanja garderobera - štendera. Zato smo deo velikog broja modnih revija jer jedino mi raspolažemo sa preko 10 000 mesta za vašu garderobu. U ponudi imamo dve vrste garderobera - štendera: 

Iznajmljujemo komplet opremu za razne seminare, konferencije, naučne skupove kao i brojne kulturne manifestacije. Ovaj put smo imali priliku da iznajmimo govornice za bitan državni događaj na kome je jedan od govornika bio premijer. 

iznajmljivanje pagoda

AKTUELNO

 
Želite venčanje iz snova na otvorenom? Prepustite organizaciju nama! Šatori za svadbe i velike proslave uz komplet prateću opremu! 
 
Organizujete doček svatova, dečiji rođendan? Ili neki korporativni događaj? Pogledajte našu ponudu šatora! 
 
Imamo veliki izbor stolova za sve tipove proslava! Ako želite glamurozno slavlje pogledajte naše okrugle banket stolove! 
 
Tifani stolice u beloj i zlatnoj boji, za nezaboravna venčanja, rođendane i vaše bitne proslave! 
 
Mi imamo sve! Tanjiri i escajg kao i kompletna ketering oprema za vaš događaj! 
 
Tu smo da vas rashladimo u ovim toplim danima!  
 

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i poslovi koje smo uspešno odradili.

Lista referenci »